Lämpöpumput

Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto

Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat merkit, jotka ovat vuosien saatossa todettu toimiviksi pohjolan vaativiin olosuhteisiin. Näin voimme tarjota asiakkaillemme varmasti luotettavan laitteen ja asennuksen. Valikoimastamme löytyvät Wilfa, Mitsubishi Electric, Gree, Panasonic sekä Bosch -merkkien koneet. Olemme valtuutettu asennus- ja huoltoliike kaikille tarjoamillemme merkeille. Näin ollen saman katon alta saa aina täyden palvelun, myös ongelmatilanteissa.

Olemme Panasonic ProPartner -liike sekä Bosch Lämpömestari asentaja.

Tilaa ilmainen lämpöpumppukartoitus alla olevalla lomakkeella!

Tilaa huolto

VM-Huoltokeskus Oy

Olemme paikalla sopimuksesta. Työ- ja varaosatilaukset sekä tarjouspyynnöt ensisijaisesti Tilaa Huolto -lomakkeella tai sähköpostitse info@vm-huoltokeskus.fi. Otamme tilauksia toki vastaan myös puhelimitse. 

Muistakaa täyttää myös yhteystietonne, jotta tavoitamme teidät. Mikäli tilaatte varaosia tai huoltoa laitteellenne, ilmoittakaa laitteen malli ja mahdollinen sarjanumero sekä takuuaikaisissa laitteissa myös ostopäivämäärä. Jos laite on näyttänyt jotakin vikakoodia, se helpotaa aina vian paikallistamista.

Kirjatie 5 32700 HUITTINEN